Miele G 4985 Vi XXL Jubilee vaatwasser in IKEA keuken

Heb jij een Miele G 4985 Vi XXL Jubilee vaatwasser en past deze niet in je IKEA keuken? Of ben je aan het oriënteren en wil je weten welke Miele vaatwasser in een IKEA Metod keuken past?

Miele vaatwasser past niet

Als je al een Miele Volledig integreerbare vaatwasser bezit en je bent er achter gekomen dat hij niet in jouw keuken past dan ben je nu op de juiste site belandt. Wij bieden namelijk de oplossing om een Miele G 4985 Vi XXL Jubilee zonder problemen in een IKEA keuken te plaatsen. Ons systeem is speciaal voor de Miele G 4985 Vi XXL Jubilee en andere Mieles ontwikkeld.

G 4985 Vi XXL Jubilee met IKEA keukenfront

Met de adapt-r kun je probleemloos de Miele G 4985 Vi XXL Jubilee voorzien van een IKEA front. Het adapt-r glijsysteem is geschikt met alle soorten keukenfronten van IKEA.
Om de G 4985 Vi XXL Jubilee van IKEA front te voorzien adviseren wij gebruik te maken van de adapt-r Premium. Dit glijsysteem zorgt voor het meest solide eindresultaat en is het minst moeilijk te monteren.

Adapt-r, voor alle merken vaatwassers

Heb je in plaats van een Miele G 4985 Vi XXL Jubilee interesse in een oplossing voor een ander type of ander merk vaatwasser? Selecteer dan hieronder jouw gewenste merk.

Wil je weten of jouw merk of type vaatwasser ook in een IKEA Keuken past? Wij hebben het per merk inzichtelijk gemaakt:

✓ AEG AmicaASKOAtag Bauknecht ✓ Beko Bosch CandyElektroluxEtnaGrundig IndesitInventum LGM-SystemMielePelgrimSamsungSiemensSmegWhirlpoolZanussi

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Wij ontwikkelden een systeem (onder naam adapt-r) waarmee het mogelijk is om je vaatwasser in een Ikea keuken te plaatsen. In de basis werken wij met drie varianten:

Vragen

Heb je nog vragen? Stel je vraag via onze online vraag en antwoord pagina.

Waarom adapt-r?

10.000 gebruikers wereldwijd
Gemaakt voor G 4985 Vi XXL Jubilee
Miele geschikt
Gratis retourneren
Jouw vaatwasser netjes ingebouwd
G 4985 Vi XXL Jubilee IKEA geschikt

Rob Tangenberg, bedenker adapt-r

Rob Tangenberg, bedenker adapt-r.

Animatie adapt-r bekijken
Klik hier om direct te bestellen